Tiket dana – petak 11.11.2022

Srba331
11 studenoga, 2022
1760 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na jučerašnjem tiketu pokušali smo promijeniti pristup te smo tri utakmice igrali s manjim koeficijentima. Od profita su nas dijelila 34 poena u posljednjoj četvrtini susreta Olympiacos – Partizan, gdje je u posljednjih 10 minuta utakmice bilo 19:4. Stvarno nevjerojatno. Ali, idemo dalje. Za petak smo izdvojili četiri utakmice iz Italije, Nizozemske, Francuske i Poljske, i ovoga puta tipujemo na golove u sva četiri susreta.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati ovaj podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice.

20:45 Empoli vs. Cremonese, Italija 1

Bit će ovo dvoboj dviju momčadi iz donjeg dijela ljestvice Serie A, pri čemu treba očekivati ​​da će obje ići na osvajanje sva tri boda. Cremonese je u opasnoj zoni i u znatno težoj poziciji, pa od njih prvenstveno očekujemo ofenzivniji pristup. Ono što bi gostujućoj momčadi moglo biti veliki problem je obrambena linija. Cremonese je primio 24 gola u 14 susreta, što je jedan od slabijih obrambenih učinaka u ligi. S obzirom da očekujemo puno brži ritam obje momčadi, vjerujemo da tu može biti golova.

Golovi u oba poluvremena – da (1+&1+) / 1,79

20:00 Sparta Roterdam vs. Twente, Nizozemska 1

Sparta jekod kuće osvojila 15 od ukupno 23 boda pa je jasno da im puno više odgovaraju domaći susreti. Sljedeći susret igrat će protiv Twentea, koji je u šest gostovanja zabio samo četiri gola, pa je malo nejasno zašto kladionice gostima daju epitet favorita. Sparta je u posljednja dva dvoboja u Eredivisie zabila sedam golova, tako da nema sumnje da su puni samopouzdanja. Stoga, vjerujemo da će i u ovom susretu igrati ultra ofenzivno. Izbjegli bismo prognozirati pobjednika ove utakmice, jer nam se golovi čini puno primamljivijom opcijom.

Golovi u oba poluvremena – da (1+&1+) / 1,77

20:00 Plock vs. Cracovia, Poljska 1

Domaćin je bez pobjede u posljednja tri susreta, a u prošlom je kolu poražen od Rakowa s uvjerljivih 7:1. S obzirom na to da “jure” mjesto koje vodi u Europu, reakciju će morati pokazati u ovom meču. Bit će ovo dvoboj dviju momčadi koje igraju u potpuno suprotnom ritmu, s obzirom da je Plock najučinkovitiji u ligi s 3,3 pogotka u prosjeku po utakmici, dok je Cracovia na posljednjem mjestu sa samo 1,8 golova po utakmici. Posljednja dva dvoboja ovih momčadi završila su s po tri gola, a vjerujemo da Plock, unatoč krizi u kojoj se nalazi, može nastaviti s učinkovitim utakmicama.

Golovi u oba poluvremena – da (1+&1+) / 1,82

21:00 Lyon vs. Nice, Francuska 1

Lyon je momčad koja igra neusporedivo bolje pred svojim navijačima, pa je jasno zašto ovdje imaju ulogu favorita. Doma u prosjeku postižu više od 2 gola, ali u zadnje vrijeme imaju problema s realizacijom. Nakon nešto slabijeg starta, Nica se probudila i zaigrala ofenzivnije, pa je u zadnjih 5 susreta viđeno ukupno 15 golova, odnosno 3 pogotka po utakmici u prosjeku. Lyon će pokušati nastaviti sjajnu igru ​​kod kuće, a kako je Nica momčad koja voli igrati ofenzivnije u velikim utakmicama, golovi ovdje ne bi smjeli izostati.

1+ prvo i 3+ ukupno / 1,85

SISTEM 3/4 ( 4 KOMBINACIJE )
MINIMALNA KVOTA SA 3 POGOĐENA MEČA 5,77
MAKSIMALNA KVOTA SA SVA 4 POGOĐENA MEČA 23,61

Trenutno sportska kladionica Meridianbet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja 2000 RSD u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije!

Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.