Tiket dana – Petak 12.01.2024

Srba331
11 siječnja, 2024
145 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo nekoliko utakmica za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Za danas smo odabrali 3 fudbalske utakmice sa ukupnim koeficijentom 3,39. Evo naših predloga za Tiket Dana za Petak 12.01.2024. godine. Srećno!

TIKET DANA 12.01.2024

21:00 / Marseille vs Strasbourg

Na njihovim međusobnim mečevima tradicionalno ima dosta golova, tako da ćemo tu tradiciju “ispratiti” i ovog puta. Obe ekipe su zajedno na poslednjih pet mečeva u Ligue 1 postigle 20 golova, pa je jasno zašto i sada biramo klađenje na golove. I jedni i drugi bi se pobedom približili timovima u vrhu tabele, pa se stoga nadamo da će i Marseille ali i Strasbourg od prvog minuta krenuti ofanzivno.

Prvo poluvreme 1+ & Ukupno 2+ golova @ 1,57

21:00 / Hull vs Norwich

Hull je blagi favorit u ovom meču zbog prednosti domaćeg terena i boljeg plasmana na tabeli. Međutim, zbog istorije međusobnih duela i forme domaćeg tima, ne možemo sa sigurnošću verovati u pobedu Hull-a. Stoga, naš predlog je klađenje na golove, jer jednostavno verujemo da su ovo dve ekipe koje bez većih problema mogu postići o barem jedan gol. Poslednja tri međusobna duela Hull-a i Norwich-a su završena sa ukupno 10 postignutih golova ( sva tri puta Over 2.5 ).

Prvo poluvreme 1+ & Ukupno 2+ golova @ 1,44

20:00 / Waalwijk vs Heracles

RKC Waalwijk se uoči ovog kola nalazi u zoni ispadanja, tačnije na šesnaestom mestu, sa samo jednim bodom manje od današnjeg rivala i ekipe koja je trenutno u „sigurnoj zoni“. Nijedan od timova ne može biti zadovoljan svojom pozicijom na tabeli uoči ovog kola i nema sumnje da bi trijumf u ovom duelu dosta značio i jednima i drugima uoči nastavka prvenstva. Iz tog razloga, očekujemo ofanzivnu igru oba tima i utakmicu sa velikim brojem golova.

Prvo poluvreme 1+ & Ukupno 2+ golova @ 1,50

KLIKNI NA SLIKU I ODIGRAJ OVAJ TIKET!

Tip tiketa: Treble

Ukupna kvota: 3,39 ( Kvote su podložne promjenama )

( Kvote su bile validne u momentu objavljivanja tiketa – Četvrtak 11.01.2024 22:00 )

Kladionica: Bet365

100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.