Tiket dana – petak 22.07.2022.

Dusan
21 srpnja, 2022
1463 Views
tiket dana

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo dve fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Evo naših predloga za Tiket Dana za petak 22.07.2022 godine

Zenit vs. Krylya Sovetov, Russia Premier League, 19:00

Prošle sezone Zenit je lakše od očekivanog osvojio naslov, a kada tome pridodamo da su osvojili i Superkup, možemo reći da su bili dosta uspješni.

Politička situacija ih nije previše pogodila pa je u klubu ostao velik broj igrača iz prošle sezone. No, u prvom kolu doživjeli su neuspjeh na gostovanju kod Khimkija, pa je za očekivati ​​da će igrači domaće momčadi željeti što prije ispraviti tu grešku.

Njihov protivnik je u prvom kolu svladao Orenburg rezultatom 4:2, ali ta pobjeda nije dovoljna da pokažu kvalitetu, s obzirom da je Orenburg jedna od skromnijih momčadi lige.

Vjerujemo da će Zenit započeti pobjednički niz protiv Krilya Sovetov.

Goals in both halves – yes / 1.58

https://twitter.com/fczenit_en/status/1550102876277641219?s=20&t=3GoqF6BX3UJQVw1ysmRYkQ

Thun vs. Belinzona, Swiss Challenge League, 20:15

Učinkovitost kod kuće bila je Thunov zaštitni znak prošle sezone. U 18 utakmica odigranih na domaćem terenu zabili su 36 i primili 29 golova, i s prosjekom od 3,6 golova po susretu bili su druga najučinkovitija momčad lige.

Potpuno neočekivano u prvom kolu poraženi su od Schaffhausena s 1:0, iako su imali čak 20 udaraca prema suparničkom golu. To jasno govori da su i ove sezone nastavili s vrlo otvorenom i ofenzivnom igrom, te vjerujemo da im neće trebati predugo da se vrate u prepoznatljivi ritam iz prošle sezone.

Bellinzona je novi član ove lige, i u novoj sezoni uspjela je debitirati pobjedom 1:0 protiv Lausanne. S obzirom da u tom susretu, unatoč pobjedi, nisu ostavili pretjeran dojam, vjerujemo da će se vrlo teško “izvući” protiv izrazito ofenzivne momčadi poput Thuna.

Goals in both halves – yes / 1.61

https://twitter.com/fcthun_official/status/1548039087004626944?s=20&t=GKrih3SgyiwocPQX2HCAvQ

Salzburg vs. Austria Vienna, Austria Bundesliga, 20:30

Prošle sezone Salzburg je uspio osvojiti naslov na vrlo dominantan način. Prednost u odnosu na drugoplasiranu momčad mogla je biti puno veća da se igrači Salzburga nisu prerano opustili.

Gostujući tim je prošle sezone uspio doći do treće pozicije na tabeli, te izboriti plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope, što je značajan uspjeh za ovaj klub.

Međutim, ove dvije momčadi bile su jako različite prošle sezone. Salzburg je bio najučinkovitija momčad lige, dok je Austria Beč bila momčad s drugim najboljim obrambenim učinkom u prvenstvu.

S obzirom da je ovo prva službena utakmica u novoj sezoni, očekujemo malo oprezniji pristup s obje strane, što bi više moglo odgovarati gostujućoj momčadi.

Austria Vienna +2.5 AH / 1.41

https://twitter.com/RedBullSalzburg/status/1550058004422311936?s=20&t=rYhFPzIoXOyCIgKKnSRMpg

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNIM MAKSIMALNIM KOEFICIJENTOM 3.59, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI PREKO 3 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan