Tiket dana – sreda 22.02.2023

MilosNS
22 veljače, 2023
2591 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Naš tiket dana za sredu 22.02.2023 sastoji se od tri nogometne utakmice sa ukupnim tečajem 4.88.

20:00 Guabira vs Santa Cruz, Bolivija Primera Division

Iako je odigrano tek jedno kolo u novom Bolvijskom šampionatu, neke stvari su jasne kao dan. I dalje će domaće momčadi biti favorizovane, iz razloga što je ova liga naprosto takva. Uzeti bod na gostovanju je ekstremno teško. Guabira i Santa Cruz još nisu odigrale svoje prve utakmice i za njih je ovo otvaranje sezone. Znajući situaciju u ovim momčadima odlučujemo se da podržimo pobedu domaćina.

Naime, Guabira će se ove sezone vjerojatno boriti za sredinu tabele, a Santa Cruz će morati da se bori za opstanak, pošto im je momčad prilično slaba, čak i za standarde Bolivijske prve divizije. Iako tečaj nije preveliki smatramo da je odličan da ga stavimo na tiket.

Guabira @ 1.55

https://twitter.com/ClubGuabira/status/1627743902101868560

17:30 Olimpia Ljubljana vs Gorica, Slovenija Prva Liga

Danas se u okviru prve lige Slovenije igra duel između Davida i Golijata. Prvoplasirana momčad Olimpia Ljubljana na svom terenu dočekuje poslednje plasiranu momčad Gorice. Naravno da očekujemo da će domaća momčad da pobjedi na ovom susretu, ali tečaj je prilično jadan, pa se odlučujemo za drugu opciju. Naime, kada pogledamo kakva je forma ove dve ekipe dobijamo jasnu sliku.

Olimpia Ljubljana ima najbolju odbranu u ligi, dok je gorica ubedljivo najgori napad lige, što ukazuje da se vrlo lako može desiti da Gorica ne uspe da postigne zgoditak na ovom susretu. Stoga i mi igramo jednu dobro plaćenu igru, da jedna od dve momčadi neće postići pogodak.

GG NE @ 1.75

23:30 Ituano vs San Bernardo, Brazil Campeonato Paulista

Brazilski šampionat ima trenutačno pauzu, pa se igraju takozvani nacionalni šampionati, koji često znaju da zbune one kladioničare koji ne prate ovu ligu redovito. Nacionalni šampionati služe kao priprema za sezonu, te svi veliki i mali klubovi učestvuju u njima. Pobednik dobija titulu koja nije previše bitna, ali i pored toga igra se ozibljan nogomet.

Danas igramo utakmicu šampionata Paulista, koji je možda i najjači šampionat, pošto igraju timovi iz okoline Sao Paula, kao što su Santos, Sao Paulo, Corinthians, i Palmeiras. San Bernardo igra odlično ove sezone i danas smatramo da neće biti poraženi od strane ekipe Ituano.

San Bernardo DNB @ 1.80

Tiket dana

Koeficijent: 4,88

Kladionica: 22bet

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.