Tiket dana – srijeda, 09.06.2022.

Dusan
8 lipnja, 2022
664 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Naš tiket dana čine mečevi reprezentacija, i za Vas smo uspeli da pronađemo tri meča sa opkladama za koje smatramo da imaju veliku vrednost.

Evo naših predloga za Tiket Dana za sredu 09.06.2022 godine

20:45 Portugal vs. Czech Republic, UEFA Nations League

Portugalci su “preživeli” teško gostovanje protiv Španije, a onda sun a svom terenu ponizili Švajcarce sa ubedljivih 4:0. Možemo reći da su u prva dva kola napravili odličan temelj za borbu za prvo mesto u grupi, a protiv Češke će imati verovatno “prvu meč loptu”.

Videli smo protiv Švajcaraca koliko mogu biti opasni i da im je potrebno malo prostora kako bi stvorili šansu za gol, ali će to protiv Čeha ići malo teže.

Česi su u prošlom kolu dva puta vodili protiv favorizovanih Španaca, ali ipak na kraju nisu uspeli da naprave podvig. Nema sumnje da će u duel sa Portugalom ući puni samopouzdanja, što bi trebalo da se odrazi na kvalitet njihovog otpora. Česi mnogo bolje igraju kod kuće, pa iz tog razloga verujemo da će ovog puta ići na “nulu”, jer bi im I bod u ovom trenutku mnogo značio.

Under 3 / 1.65

20:45 Sweden vs. Serbia, UEFA Nations League

Srbija se okliznula u Beogradu protiv Norvežana, tako da do kraja grupne faze nema prostora za još jedan kiks. Nakon poraza od Norveške je usledila reakcija protiv Slovanije, koja je savladana sa 4:1, tako da možemo reći da su igrači Srbije izašli iz tog početnog grča, pa tek sada od njih možemo očekivati ono pravo.

Šveđani su dobili Sloveniju i pretrpeli poraz od Norvežana, tako da ne možemo reći da su ostavili preterano sjajan utisak u prva dva meča, pa iz tog razloga čak i na domaćem terenu nemaju epitet favorita.

Srbija objektivno gledano ima najjači sastav u grupi i najviše moguće ambicije, što znači da će za Orlove sve sem pobede u gostima predstvljati neuspeh.

Kako se očekuje da Norveška slavi protiv Slovenije, Srbiju će samo pobeda ostaviti u trci za lidersku poziciju, pa bi trebalo očekivati da će selector Stojković od svojih igrača zahtevati značajno ofanzivniji pristup, kako bi se “posao završio” što je pre to moguće.

Serbia or Draw / 1.48

 

18:00 Slovenia U21 vs. Andorra U21, EUFA EURO U21 Qualification

Slovenci sus a tri remija u prethodna tri kola izgubili priključak za drugoplasiranom Švedskom, tako da su za njih oba preostala meča u ovim kvalifikacijama revijalnog karaktera. Mladi Slovenci su ove kvalifikacije odigrali veoma tvrdo, obzirom da su na osam mečeva postigli sedam i primili šest golova, tako da je evidentno zašto je rezultat izostao.

U goste im stiže najslabija ekipa u grupi, i za očekivati je da će Slovenci na oproštaju pred svojim navijačima odigrati mnogo “poletnije”. Andora je pretrpela svih osam poraza, uz gol količnik od samo jednog postignutog i čak devetnaest poraza, i ne verujemo da će se kvalitet njihove igre drastično promeniti pred duel sa Slovenijom.

Slovenija je veliki favorit, igra kod kuće, i verujemo da će tu razliku u kvalitetu pokazati i na terenu. Slovenci su u prvom meču slavili minimalnim rezultatom 1:0, tako da je sada pravo vreme da vidimo golove.

Over 2.5 / 1.40

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNIM MAKSIMALNIM KOEFICIJENTOM 3.42, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI PREKO 3 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

Author Dusan