Tottenham Hotspur vs Nottingham Forest – Tipovi, savjeti i kvote 11.03.2023.

Stefan
10 ožujka, 2023
1228 Views
Tottenham Hotspur vs Nottingham Forest

Tottenham traži pobedu za prekid loše serije i ostanak u top 4 Premier League, dok sa druge strane Nottingham Forest traži bodove za bekstvo od opasne zone.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati ovaj podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice

Tottenham Hotspur

Tottenham je u velikom haosu. U razmaku od sedam dana eliminisani su iz FA kupa i Lige prvaka, a doživeli su poraz i od Wolvesa u Premier League, što je otežalo borbu za top 4.

Antonio Conte će verovatno napustiti klub na kraju sezone i Spursi polako počinju sa potragom novog menadžera. Očekivanja od ove sezone bila su baš velika pred početak, ali je na kraju ispala ogromno razočaranje.

Tottenhamu je do kraja sezone ostalo je još samo 12 utakmica u Premier League i sada je glavni cilj da  se ostane u top 4 zoni. Trenutno su 4. na tabeli sa 45 bodova i 14 pobeda posle 26 odigranih utakmica, ali Liverpool zaostaje samo tri boda sa utakmicom manje, a Newcastle zaostaje četiri boda sa dve utakmice manje. Dakle, Spursima će biti veoma teško da ostanu na 4. mestu.

Conteov tim je tri utakmice bez pobede i bez datog gola. Mučili su se protiv Sheffielda i Milana, ali su bili veoma dobri protiv Wolvesa i pravo je iznenađenje kako nisu postigli gol na toj utakmici.

U poslednjih šest utakmica Premier League imaju četiri pobede i dva poraza i nisu uspeli da postignu gol samo jednom. Tottenham je konačno malo sredio odbranu odbrani, koja je jedan od najvećih problema ove sezone. Mučili su se sa njom tokom cele sezone i sada imaju četiri sačuvane mreže u poslednjih šest utakmica.

Kod kuće imaju seriju od tri uzastopne pobede bez primljenog gola.

https://twitter.com/SpursOfficial/status/1633139785991696384

Nottignham Forest

Posle lošeg starta sezone, Nottingham Forest je sada mnogo bolji i napredovali su do 16. mesta na tabeli. Imaju 26 bodova i šest pobeda posle 25 odigranih kola i četiri boda su iznad zone ispadanja.

Nottingham je potpisao 20+ igrača pre i tokom sezone i Steveu Cooperu je bilo potrebno vreme da sve to uklopi i postavi na pravo mesto. Na početku sezone je izgledalo da će Forest ispasti odmah posle jedne sezone, ali sada su u mnogo boljoj situaciji sa mnogo većim šansama da opstanu.

Forest je četiri utakmice bez pobede i imaju jednu pobedu u poslednjih osam utakmica u svim takmičenjima. U Premier League imaju jednu pobedu u poslednja dva meseca i ona je ostvarena kod kuće protiv Leeds.

Nottingham Forest ima veoma težak raspored do kraja sezone i biće baš u problemu. U poslednjih 13 utakmica imaju čak osam protiv ekipa iz top 10! Potencijalno, to je veliki problem, jer Forest ima samo jednu pobedu u 12 utakmica protiv timova iz top 10 ove sezone!

Na poslednjih šest mečeva samo jednom su sačuvali mrežu i nisu uspeli da postignu gol na samo dva meča od poslednjih devet. Forest je najgori gost u ligi sa samo šest osvojenih bodova i jednom pobedom.

Primili su čak 29 golova na gostovanjima i imaju dve sačuvane mreže.

H2H

Odigrali su samo dve utakmice u novijoj istoriji i obe ove sezone. Jednu u Premier League, a drugu u Carabao Cupu. Oba tima su upisala po jednu pobede i oba meča su završena sa manje od 2.5 gola.

Povrede i izostanci

Tottenham Hotspur: Hugo Lloris, Ryan Sessegnon, Rodrigo Bentancur i Yves Bissouma su povređeni.

Nottingham Forest: Willy Boly, Scott McKenna, Taiwo Awoniyi, Dean Henderson, Moussa Niakhate, Omar Richards i Cheikhou Kouyate su povređeni.

Tottenham Hotspur vs Nottingham Forest Prijedlozi za klađenje

Tottenham je favorit ovde, ali u kakvom se stanju nalaze, Nottingham nije bez šansi i može da namuči Spurse.

Naredne dve utakmice protiv Nottinghama i Southamptona, do reprezentativne pauze, su mnogo važne za Tottenham, i moraju upisati obe pobede ako žele ostanak na 4. mestu.

Nottingham se bori za goli život i sigurni smo da će napasti rivala i pokušati da iskoriste njegovu lošu situaciju.

Zato pre svega očekujemo golove, ali i pobedu domaćeg tima.

Vrijeme: 11.03.2023. 16:00
Prijedlog: Tottenham & Više od 2.5 gola
Tečaj: 2.11
Kladionica: 20bet

100% do 100 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Stefan

Jedan od mlađih, ali nikako jedan od slabijih u našem timu. Stefan je specijalista za Engleski fudbal, a niže lige su njegova strast. Sasvim smo sigurni da ćete uživati u njegovim prognozama timova za koje sasvim sigurno niste ni čuli. U slobodno vreme Stefan obožava da se bavi sportom, pre svega da igra fudbal sa svojim drugarima iz kraja. Slobodno možemo reći da on živi za najvažniju sporednu stvar na svetu.