Tottenham vs Newcastle: Tipovi, savjeti i kvote – 03.04.2022.

Dusan
3 travnja, 2022
765 Views
Tottenham vs Newcastle

U nedjelju su na programu samo dvije utakmice 31. kola Premier lige, a u centralnom terminu Tottenham na svom stadionu dočekuje Newcastle.

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.⁣

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Tottenham

Momčad Antonija Contea igra sve bolje kako sezona odmiče te je u posljednjih pet utakmica upisala četiri pobjede, uz poraz od Manchester Uniteda 2:3 na “Old Traffordu”. Unatoč negativnom rezultatu u tom dvoboju, igrači Tottenhama su u pojedinim intervalima bili bolji rival i da Cristiano Ronaldo nije bio posebno motiviran, vjerojatno bi konačni ishod bio drugačiji.

Harry Kane i Heung-Min Son blizu su optimalne forme, a našli su se u najvažnijem razdoblju sezone pa je Tottenham sada samo tri boda udaljen od četvrtog mjesta koje jamči Ligu prvaka. Osim spomenutog tandema, odlično se snašao i Dejan Kuluševski, zimsko pojačanje iz Juventusa, koji je posljednji dio napadačke trojke.

Popularni “Pevci” su u posljednja dva susreta pred svojim navijačima upisali dvije uvjerljive pobjede – nad Evertonom 5:0 i West Hamom 3:1, pa puni pozitivne energije iščekuju dvoboj s Newcastleom.

Japhet Tanganga i Ryan Sessegnon će propustiti ovaj dvoboj zbog ozljeda, dok će Ben Davies biti spreman za meč, iako je bio upitan zbog problema s bedrom.

Newcastle

Popularne “Svrake” bile su bez prvenstvenog poraza gotovo dva mjeseca, od 15. siječnja do 10. ožujka, a onda se dojam donekle pokvario pred reprezentativnu stanku. Newcastle je u gostima poražen od Chelsea (0:1) i Evertona (0:1), a u oba susreta primio je golove u finalu. Od “Plavaca” u 89., a od “Karamela” u 99. minuti.

Momčad Eddiea Howea već duže vrijeme igra odlično, no u nedjelju ih čeka ozbiljan ispit. Protiv sebe će imati momčad koja je u odličnoj formi i koja rijetko gubi bodove kod kuće.

Uz to, za tjednu postavu ne konkuriraju Kieran Trippier, Callum Wilson, Isaac Hayden i Jamal Lewis, dok su Martin Dubravka, Fabian Schar i Jonjo Shelvey “roviti”, pa će stručni stožer imati mnogo problema s početnom postavom.

Očekivani sastavi

Tottenham (3-4-3): Lloris; Davies, Dier, Romero; Reguilon, Hojbjerg, Bentancur, Doherty; Kuluševski, Son, Kane

Newcastle (4-3-3): Dubravka; Targett, Burn, Schar, Krafth; Joelinton, Shelvey, Willock; Saint-Maximin, Fraser, Wood

Raniji susreti

U prvoj utakmici sezone Tottenham je slavio na “St. James‘ Parku’” s 3:2 golovima Ndombelea, Kanea i Sona.

Prijedlog za tipovanje

Unatoč dobroj formi “Svraka”, za nas je Tottenham izraziti favorit u ovom dvoboju. Žele li iduće sezone plasman u europsku elitu, utakmice protiv suparnika iz donjeg dijela ljestvice moraju se dobiti bez većih problema.

Naš prijedlog za klađenje je pobjeda domaćina s dva postignuta gola (1&2+) u Meridianbetu.

Prijedlog za tipovanje: 1&2+

Tečaj: 1.85

Kladionica: Meridianbet

Trenutno sportska kladionica  Meridianbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja 500 RSD  u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije!

MeridianBet Kladionica

1/5
  • Interesantni bonusi ali ništa posebno
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • NIzke kvote u nekim sportovima
  • Katastrofalna korisnička podrška
  • Vrlo loša reputacija
  • Veliki broj neriješenih žalbi igrača

 

 

Author Dusan