UNICS Kazan vs Lokomotiv Kuban G5 – Tipovi, savjeti i kvote 16.05.2023 18:30

Dusan
15 svibnja, 2023
1175 Views
Unics vs Lokomotiv Kuban

Veliko finale VTB lige, za sada ide u jednom pravcu i ako na početku finalne serije nije izgledalo da će biti tako. UNICS ima ogromnih 3-1 i prvu meč loptu u svojoj dvorani. Da li Lokomotiva može da im pokvari slavlje?

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate. 

UNICS Kazan

UNICS apsolutno može biti zadovoljan trenutnim rezultatom u velikom finalu. Nakon iscrpljujuće polufinalne serije, izgledalo je kao da će imati težak posao i u finalu, međutim za sada se stvari odvijaju i više nego dobro za tim iz Kazana.

Imaju ogromnu prednost od 3-1 u finalnoj seriji i prvu meč loptu na domaćem terenu. Ono što je interesantno, UNICS nije igrao pretjerano dobru ovu finalnu seriju, ali su ipak izvojevali ogromnu prednost.

Lokomotiva je u tri uvidne utakmice bila bolji i konkretniji tim, ali je UNICS prije svega zbog sjajne odbrane u poslednjim četvrtinama uspio da te duele prelomi u svoju korist.

Najveći problem ovog tima je kratka rotacija i mnogo se oslanjaju na strane igrače, iz to doprinos sa klupe gotovo da ne postoji.

Međutim, to pored nedostataka ima i svoje prednosti, glavnica tima poprilično je uigrana kako ofanzivno, tako i defanzivno, njihov doprinos je u suštini konstantan tokom čitave finalne serije.

Ovakav pristup ekipi uz Kazana otvorio je sve puteve ka tituli, tako da će u petoj utakmici imati priliku da završe posao.

https://twitter.com/unicsbasket/status/1560207036578729988?s=46&t=RiCS2uxMTaFQhhuQ0F4btA

Lokomotiv Kuban

Lokomotiva je pokazala mnogo u VTB playoffu. Generalno gledano,  mogu biti zadovljni učinjenim u slučaju da se finalna serija završi u petoj utakmici.

Ekipa je bila otpisana u polufinalu, ali je uspijela da pokaže zube i izbaci jednog velikana kao što je CSKA, i to u njihovoj dvorani sa 4-3  u seriji.

Finale je za njih počelo savršeno, napravili su brejk na strani, međutim tada su kola krenula nizbrdo. Ne može se reći da je Lokomotiva bila nadigrana u preostale tri utakmice, ali jednostavno nisu uspijeli da pronađu put prema košu u ključnim trenucima.

Svakako da tim ima za čim da žali, jer su u 2 od 3 poraza vodili veći dio utakmice. U poslednjem duelu uspijeli su da nadoknade -21 ali nisu imali snage za više od toga i kao u prethodna dva duela pali su u samom finišu, ovaj put u produžetku.

Trenutno su u nokdaunu, ovo je all in situacija za Lokomotivu, tako da će vjerovatno ići na sve ili ništa.

https://twitter.com/lokobasket/status/1657378211313876993?s=46&t=RiCS2uxMTaFQhhuQ0F4btA

H2H

13.05.23. Lokomotiv Kuban-UNICS Kazan 88:90

11.05.23. Lokomotiv Kuban-UNICS Kazan 81:82

08.5.23 UNICS Kazan-Lokomotiv Kuban 79:76

06.05.23 UNICS Kazan-Lokomotiv Kuban 76:88

Povrede i izostanci: 

UNICS Kazan: /

Lokomotiv Kuban: /

Savjeti za klađenje

Datum i vrijeme odigravanja utakmice: 16.05.23. 18:30h
Tip: UNICS Kazan 83.5 Over

Kvota: 1.75
Kladionica: 22bet

Lokomotiva nema šta da izgubi, jednostavno mora pokušati na sve ili ništa.

Psihološka prednost i momentum je na strani UNICS-a, tako da će oni sigurno biti potpuno motivisani da završe ovu seriju pred svojom publikom i na taj način osvoje svoju prvu VTB titulu.

Lokomotiva je defanzivno imala mnogo problema tokom čitave sezone, smatramo da će odbrana u ovom momentu biti na još većem udaru, tako da je over ukupnih poena domaćina tip koji se sam nameće.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan