Zadar vs. Cibona: Tipovi, savjeti i kvote – 05.06.2022.

Dusan
5 lipnja, 2022
650 Views
Zadar vs. Cibona

xa, gdje će domaća ekipa imati priliku da završi posao. Ali gledajući samo ove dvije utakmice u seriji, možemo reći da će im biti jako teško. Kvalitet je podjednak, ali domaći teren može biti prevaga.

Uz potpuno besplatne tipove i autorske prognoze naših eksperta, portal sportske-kladionice.com nudi i razne korisne članke i savjete za klađenje. Iskreni smo u našim recenzijama kladionica te vam uz vrijednosne tipove nudimo i jedinstven uvid u svijet klađenja.

KK Zadar

Zadar je prošao trnovit put da bi došao do Finala. Nalazili su se u gotovo bezizlaznoj situaciji u majstorici protiv Splita na Gripama.

Na dva minuta do kraja imali su zaostatak od 10 poena, ali uz sjajnu rolu Daria Drežnjaka sa tri vezane trojke, koji je skoro čitavo poluvrijeme presjedao na klupi zbog problema sa ličnim greškama i Dominika Mavre, koji je preuzeo odgovornost, okrenuli su utakmicu i pobjedili tu utakmicu.

U prvoj utakmici u Zagrebu su bili bolji protivnik, nekako su iskusno uveli ekipu Cibone u kontra ritam i pobjedili taj meč. Opet je ekipu kada je trebalo povukao duo Drežnjak-Mavra dok je Thompson bio odličan čitavu utakmicu.

Iako je Američki duo izgledao loše protiv Splita, posebno Carter, u ovom finalu igra u svom prepoznatljivom ritmu. I druga utakmica je bila dosta egal, ali je prelomila druga četvrtina, kada je Cibona napravila razliku, koju nije ispuštala.

Zadar je u prilici da odrbani trofej, i za to su im dovoljne dvije pobjede pred svojim navijačima.

Cibona

Cibona je u prvom meču izgledala jako loše, bez energije , loše u skoku i u odbrani, te je ekipa iz Zadra zasluženo slavila. U drugom meču uslijedila je reakcija. Ekipa Ante Nazora je energetski prije svega od prve minute bila tu. Na svakom skoku, na svakoj lopti. Više su željeli tu pobjedu. Koja je na kraju i došla.

Ono što je odlučilo ovaj meč je bila širina klupe i gdje su svi igrači Cibone dali neki doprinos ka pobjedi. Kako od poena, tako od odbrane do skokova.

Zanimljiv matchup koji je možda i odlučio utakmicu, je odbrana Matea Drežnjaka, nad bratom Dariom, iako je dvije pozicije niže. Ono što najviše pravi problem igri Cibone u ovom playoffu su loše igre Amara Gegića. Koji je kroz čitavu sezonu najbolji igrač Cibone.

Drugi meč je odigrao na nivou, ali može još bolje. Branković koji čitavu sezonu igra iznad svih očekivanja, u utakmici broj dva su se pridružili i Reuvers i Prkačin i zajedničkim snagama zaustavili su Thompsona koji je pravio najviše problema u prvoj utakmici.

Cibona je talentovanija ekipa, imaju širu i popunjeniju ekipu. Gdje svi igrači doprinose i napadu i odbrani. Ali, Zadar je preiskusna ekipa i neće im biti lako vratiti break.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

H2H

Ove sezone Cibona i Zadar su se susreli 9 puta, i Cibona je uspješnija u medjusobnim duelima s 6:3.. U Aba ligaškom meču, koji je završen 80:73, za Cibonu, 20 poena je ubacio Amar Gegić, dok je za Zadar briljirao Pavle Marčinković sa 25p. Dok je u Hrvatskom prvenstvu, utakmica završena 89:80, za Cibonu. 19p ubacio je Gnjidić, a Thompson 19p za Zadar.

Prvi meč playoffa obilježio je Thompson koji je vodio svoju ekipu ka pobjedi sa 15p i 9 sk. Dok je Danko Branković sa druge strane imao 16p. Rezultat prve utakmice je bio 70:77, u korist Zadra. Drugi meč je pobjedila Cibona 77:73. U dresu Zadra su briljirali Carter i Marčinkovič sa 20p, dok je Cibona raspodjelila poene i svi su imali 5 ili više poena, a najviše je ubacio Reuvers 13p.

Očekivani sastavi

Domagoj Vuković je završio sezonu povredom Ahilove tetive, i to je jedini izostanak na obje strane. Svi ostali igrači su dostupni.

Savjeti za kladjenje

Datum i vrijeme odigravanja utakmice: 05.06.2022, 20:00h
Tip: +5.5 hendikep Cibona. (pobjeda Cibone za 3 ili više poena razlike)
Kvota: 1.659
Kladionica: 22bet

Finale i Derbi je meč uvjek pun tenzija. Dvije prethodne utakmice su bile jako blizu. Zadar ima domaći teren i iskustvo, dok je Cibona talentovanija ekipa. I vjerujemo da će i ovaj meč odlučivati jedna lopta.

Ukoliko još nemate račun kod 22bet kladionice, možete preuzeti jako dobar BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje našeg portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

Author Dusan