Zadar vs. Cibona : Tipovi, savjeti i kvote – 07.06.2022.

Dusan
7 lipnja, 2022
451 Views
Zadar vs. Cibona

Cibona je vratila break u Zadru! Sada se za „vukove“ iz Zagreba otvara prilika da u Zadru, osiguraju titulu prvaka Hrvatske. Ali, iako to ne uspiju, imaju porpavni na svom terenu. Dok je ovo za Zadar utakmica biti ili ne biti!

Uz potpuno besplatne tipove i autorske prognoze naših eksperta, portal sportske-kladionice.com nudi i razne korisne članke i savjete za klađenje. Iskreni smo u našim recenzijama kladionica te vam uz vrijednosne tipove nudimo i jedinstven uvid u svijet klađenja.

KK Zadar

Zadar je imao veliku priliku da na svom terenu osigura titulu prvaka, ali sa porazom u utakmici broj tri, doveli su se u situaciju, da sledeću moraju dobiti, da bi vratili seriju u Zagreb.

U prvoj utakmici u Zagrebu su bili bolji protivnik, nekako su iskusno uveli ekipu Cibone u kontra ritam i pobjedili taj meč. Opet je ekipu kada je trebalo povukao duo Drežnjak-Mavra dok je Thompson bio odličan čitavu utakmicu. I druga utakmica je bila dosta egal, ali je prelomila druga četvrtina, kada je Cibona napravila razliku, koju nije ispuštala.

Treća utakmica je krenula veoma sporo, poeni su se teško postizali. Ali trojka u zadnjoj sekundi 1/4 sa svoje polovine Daria Drežnjaka, okreće momentum utakmice. Zadar odlazi na +14 i izgleda dominanto.

U nekoliko navrata im se otvara prilika da slomiju meč i da odu i na veću razliku, što ne čine, i Cibona se korak po korak vraća na poluvremu na -6. Uvode utakmicu u egal završnicu i pobjedjuju. Dario Drežnjak igra fantastičan playoff, što nije slučaj sa Justinom Carterom, koji je bukvalno „izgubio“ treću utakmicu.

Nije poentirao iz igre, uveo je ekipu u kontra ritam i izgubio neke krucijalne lopte koje su otvarale kontru 2 na 0, i lake poene za Cibonu, koji vrijede duplo u ovako tvrdoj utakmici.

Zadar ima problema na petici! Iako Thompson u napadu izgleda odlično, isporučuje svoje, u odbrani štiti obruč, ali kada ga uvuku u pick igru, velika rupa u odbrani se stvara. Dok Bursać ne može da odgovori na poziciji 5. Ekipa Zadra ima kratku rotaciju, dok neki igrači poput Jordana koji je odličan šuter nemaju „akcija“ da to pokažu.

Cibona

Cibona je u prvom meču izgledala jako loše, bez energije , loše u skoku i u odbrani, te je ekipa iz Zadra zasluženo slavila. U drugom meču uslijedila je reakcija. Ekipa Gašpara Okorna je energetski prije svega od prve minute bila tu. Na svakom skoku, na svakoj lopti. Više su željeli tu pobjedu. Koja je na kraju i došla.

Treća utakmica je krenula sporo. Iako su u 2/4 izgledali kao izgubljeni, pod naletom Zadra, Okorn je smirio svoje mlade momke i vratili su se u igru.

Prije svega zahvaljujuči sjajnom Toni Nakiću, koji je pored veoma važnih trojki koje je ubacio igrao sjajnu odbranu nad Mavrom i Carterom. Cibona je igrala pametno. Uključivali su Thompsona u pick, koristili pokretljivost svojih visokih igrača, i visinom dominirali Zadar u skoku. Zajedno na parketu su često igrali i Branković i Reuvers. Branković je pogodio veoma važnu trojku i doveo Cibonu u vodjstvo.

Prkačin je preuzimao odgovornost i napadao Thompsona. Lošu seriju igra Gegić, ali je pogodio je veoma važnu trojku za +6 koja je može se reći i odlučila meč.

Cibona u sledeći meč ulazi rasterećeno. Pobjedili su i Zadar i pritisak, i fantastičnu pubiku. Sada imaju priliku da završe posao i pokažu da su bolja i talentovanija ekipa.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

H2H

Ove sezone Cibona i Zadar su se susreli 10 puta, i Cibona je uspješnija u medjusobnim duelima s 7:3.. U Aba ligaškom meču, koji je završen 80:73, za Cibonu, 20 poena je ubacio Amar Gegić, dok je za Zadar briljirao Pavle Marčinković sa 25p. Dok je u Hrvatskom prvenstvu, utakmica završena 89:80, za Cibonu. 19p ubacio je Gnjidić, a Thompson 19p za Zadar.

Prvi meč playoffa obilježio je Thompson koji je vodio svoju ekipu ka pobjedi sa 15p i 9 sk. Dok je Danko Branković sa druge strane imao 16p. Rezultat prve utakmice je bio 70:77, u korist Zadra. Drugi meč je pobjedila Cibona 77:73. U dresu Zadra su briljirali Carter i Marčinkovič sa 20p, dok je Cibona raspodjelila poene i svi su imali 5 ili više poena, a najviše je ubacio Reuvers 13p.

Utakmica broj 3 je odigrana na mali broj poena, a bolje se snašla Cibona, koja je pobjedila 62:67, a najefikasniji je bio Toni Nakić sa 16p, dok je za Zadar Thompson ubacio 14p.

Očekivani sastavi

Domagoj Vuković je završio sezonu povredom Ahilove tetive, i to je jedini izostanak na obje strane. Svi ostali igrači su dostupni.

Savjeti za kladjenje

Datum i vrijeme odigravanja utakmice: 07.06.2022, 20:00h
Tip: +5.5 hendikep Cibona.
Kvota: 1.679
Kladionica: 22bet

Cibona u ovaj meč ulazi bez pritiska, dok Zadar ima pod „moranjem“  da pobjedi. Ali to „moranje“ može imati i kontra efekat. Veliki problem za Zadar je što Cibona ima širi sastav. Samo u prethodnom meču za Cibonu nije nastupio Jose Vildoza.

Dok Zadar nastupa sa skraćenim sastavom. I ovaj put se očekuje veoma uzbudljiva i tvrda utakmica. Zadar je iskusnija ekipa a Cibona talentovanija. Ne bi nas iznenadilo da se serija završi u Zadru.

Ukoliko još nemate račun kod 22bet kladionice, možete preuzeti jako dobar BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje našeg portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

 

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

 

Author Dusan