Alexander Bublik vs Andy Murray: Tipovi, savjeti i kvote – 09.02.2022.

Dusan
9 veljače, 2022
451 Views
Alexander Bublik – Andy Murray

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Alexander Bublik

Alexander Bublik je 24-godišnji teniser koji je trenutno 31-i igrač svijeta. Igrač je koji dolazi nakon prvog osvojenog ATP turnira te je sigurno pun samopouzdanja, obožava igrati na hardu a posebno mu odgovaraju dvoranski uslovi.

Bublik je igrač sa vrhunskim servisom i razornim forehandom kojim većinom nakon servisa odmah završava poen ili pravi pravi prednost u razmjenama sa osnovne linije. U ovu godinu Bublik nije ušao najbolje, gubio je još u prvom kolu u Adelaideu a na Australian Openu je ispao u drugom kolu od Monfilsa.

Ipak, u Montpeilleru je igrao daleko kvalitetniji tenis. Uspio je savladati Griekspoora, Herberta te Bautistu, 19-og igrača svijeta, Krajinovića te trećeg igrača svijeta, Alexandera Zvereva. Igrao je zaista jedan sjajan turnir, servis ga je odlično služio u Montpeilleru, imao je čak 15 asova po meču te ukoliko na tom nivou bude servirao i danas Andy će imati velikih problema na returnu.

Andy Murray

Andy Murray je nekadašnji prvi igrač svijeta koji nakon operacije kuka pokušava vratiti formu. Trenutno je 95-ti igrač svijeta ali je po igrama u posljednje vrijeme jasno da je mnogo kvalitetniji igrač od tog ranka. Andy je u ovoj godini igrao finale Sydneya i na tom turniru je zaista igrao sjajno dok je na Australian Openu nakon pobjede nad nezgodnim Basilasviliem neočekivano ispao od Daniela.

Andy je igrač koji je sjajan u razmjenama sa osnovne linije i sigurno će danas biti u prednosti kada je riječ o dužim poenima. Međutim, posljednjih godina se sve više oslanja i na svoj servis te je najbolje rezultate od ozljede kuka pravio upravo na hardu u dvoranskim uvjetima.

U duelu između Bublika i Murraya će sigurno Bublik praviti daleko veću prednost servisom dok bi Murray trebao imati prednost u razmjenama. Bublik dolazi na ovaj turnir nakon najboljeg turnira u karijeri, sigurno je pun samopuzdanja, servirao je fenomenalno u Montpeilleru te će danas Andy dobijati malo šansi na returnu.

Sa druge strane na servis Murraya ćemo gledati nešto više dužih poena u kojim naravno Murray ima ogromnu prednost te je stoga za očekivati da ovo bude jedan neizvjestan meč koji može otići na obje strane a za očekivati je i da vidimo jedan produženi set.

Tipovanje na susret

Naš tip za ovaj susret je pobjeda više od 22.5 gemova što kladionica 22bet plaća odličom kvotom 1.92. Ovaj tip je pravi primjer value bet klađenja a s obzirom na tečaj odličan je i za sistemski tiket. Jako dobar izbor klađenja na ovom meču je i tie brake prvog seta na što je tečaj iznad 4.00 te je idealan za ljubitelje klađenja na visoke tečaje.

TIP: (22.5) više

22bet Kladionica

5/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan