Alexander Zverev vs Alexander Bublik: Tipovi, savjeti i kvote: 06.02.2022.

Dusan
6 veljače, 2022
530 Views
Alexander Zverev – Alexander Bublik

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Alexander Zverev

Alexander Saša Zverev i Alexander Bublik će se danas boriti titulu ATP turnira u Montpeilleru. Kada je riječ o osvojenim ATP turnirima naravno da je Zverev u ogromnoj prednosti te će vjerovatno zbog toga imati manji pritisak na početku meča. Zverev je do sada osvojio 19 ATP turnira dok je Bublik još uvijek bez osvojenog ATP turnira ali iza sebe ima četiri ATP finala.

Alexander Zverev je 24-godišnji teniser iz Njemačke koji je trenutno treći na ATP ljestvici. On je igrač koji može igrati kvalitetno na svmi vrstama podloge ali je tokom karijere najbolje rezultate bilježio na upravo na tvrdoj podlozi a na dvoranski uvjeti mu posebno odgovaraju i na ovakvim turnirima je sigurno uz Danila i Novaka najbolji na touru.

Zverev ima jednu odličnu godinu iza sebe koju je završio na omjeru 53-15 od čega 35-9 na tvrdoj podlozi uz pet osvojenih ATP turnira od čega četiri na hardu a dva u dvorani. Sigurno da nije zadovoljan početkom godine s obzirom da je ispao još u osmini finala Australian Opena od Shapovalova ali u tom meču je Denis zaista igrao na visokom nivou.

Alexander je u Montpeilleru uspio savladati odličnog McDonalda, Mannarina i Ymera bez izgubljenog seta a posebno je impresivan bio u posljednja dva meča. U meču sa Mannarinom je izgubio svega jedan gem a Ymeru je prepustio svega četiri gema te nakon ovakvih partija protiv igrača koji je van top 20 sigurno ulazi u meč kao ogroman favorit.

Alexander Bublik

Alexander Bublik je 24-godišnji teniser koji je trenutno 35-ti igrač svijeta. Igrač je koji obožava igrati na hardu a posebno mu odgovaraju dvoranski uslovi.

Bublik je igrač sa vrhunskim servisom i razornim forehandom kojim većinom nakon servisa odmah završava poen ili pravi pravi prednost u razmjenama sa osnovne linije. U ovu godinu Bublik nije ušao najbolje, gubio je još u prvom kolu u Adelaideu a na Australian Openu je ispao u drugom kolu od Monfilsa.

Ipak, u Montpeilleru igra daleko kvalitetniji tenis. Uspio je savladati Griekspoora, Herberta, Bautistu, 19-og igrača svijeta te Krajinovića i sasvim je zasluženo u novom ATP finalu. Servis ga odlično služi, do sada ima čak 70 asova te ukoliko na tom nivou bude servirao i danas Zverev će imati ogromnih problema na returnu.

Prijedlog za tipovanje

U duelu između Zvereva i Bublika će sigurno Zverev biti igrač koji će imati prednost u razmjenama sa osnovne linije. Međutim, Bublik igra također na vrhunskom nivou ovaj tunir, servira fantastično te je za očekivati da danas bar jedan set odvede u tie brake što će biti dovoljno za over.

Osim toga, Bublik je u jedinom međusobnom meču koji je igran prethodne godine savladao Zvereva u meču koji je igran pod sličnim uslovima te smo mišljenja da su bookmakeri podcjenili Bublika u ovom meču.

Naš tip za ovaj susret je više od 20.5 gemova a što kladionica 22bet plaća odličom kvotom 1.90. Ovaj tip je pravi primjer value bet klađenja a s obzirom na tečaj odličan je i za sistemski tiket.

TIP: (20.5) više

22bet Kladionica

5/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan