Dinamo Zagreb vs Istra: Tipovi, savjeti i kvote – 15.04.2022.

Dusan
15 travnja, 2022
576 Views
Dinamo Zagreb vs Istra

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Ekipa iz Zagreba je uspela da dođe do prvog mesta na tabeli, i trenutno ima dva boda prednosti u odnosu na drugoplasirani Osijek, tako da su na dobrom putu da ove sezone osvoje titulu.

Dinamo Zagreb

Dinamo je maksimalno iskoristio neuspehe direktnih konkurenata u borbi za titulu, i sedam kola pre kraja takmičenja ima dva boda više od ekipe Osijek-a ( uz jedan meč manje ).

Na dvadeset devet odigranih utakmica su uspeli da osvoje šezdeset tri boda, uz gol razliku od pedeset pet postignutih i devetnaest primljenjih golova, a mogu se pohvaliti činjenicom da su druga najefikasnija ekipa u ligi, dok istovremeno imaju najbolji defanzivni učinak u šampionatu.

Na poslednjih pet odigranih mečeva su postigli osam i primili samo jedan gol, tako da se nalaze u više nego dobroj formi uoči odlučujućih mečeva u borbi za titulu. U prošlom kolu su nakon velikog preokreta bili bolji od Rijeke sa 2:1, a kako im u goste dolazi jedna od slabijih ekipa u ligi, mišljenja smo da je pravo vreme da ekipa iz Zagreba pokaže da je najbolja u Hrvatskoj.

Istra 1961

Istra je trenutno na osmom mestu na tabeli sa dvadeset šest osvojenih bodova nakon trideset odigranih utakmica, i ima jedanaest bodova više u odnosu na poslednjeplasirani Dragovoljac, tako da je ekipa sa Hrvatskog primorja prilično sigurna što se tiče opstanka u ligi.

Moramo reći da ekipa Istra-e ove sezone ima zaista puno defanzivnih problema, i do sada su primili pedeset četiri gola, što je treći najlošiji ulinak u ligi.

Ako pogledamo na njihov učinak na prethnodnih pet mečeva možemo videti da su četiri puta odigrali nerešeno, uz dva postignuta i četiri primljena gola, ali moramo biti objektivni i reći da su te mečeve igrali protiv ekipa koje su mnogo slabije u odnosu na njihovog sutrašnjeg protivnika. Obzirom da su osigurali opstanak u ligi, sutrašnji meč mogu odigrati bez ikakvog pritiska.

H2H

Dinamo i Istra su ove sezone odigrali tri međusobna meča, i Dinamo je bio uspešniji na dva duela.

Povrede i izostanci

Nema značajnijih izostanaka.

Prognoza

Dinamo je suviše veliki klub da bi sebi dozvolio da se nađe u situaciji da ostane bez titule, a kako u samom finišu šampionata ima minimalnu prednost u odnosu na glavnog konkurenta ( Osijek ), verujemo da neće propustiti priliku da sutrašnjom pobedom ostvare prednost od velikih pet bodova, i time naprave značajan korak ka osvajanju nove titule.

Istra nema nikakvih takmičarskih motiva da bi pružila ozbiljniji otpor, tako da očekujemo da će rezultat sutrašnjeg meča zavisiti isključivo od učinka domaćeg tima. Bez ikakve dileme, Dinamo je za dve klase bolji tim, i svaki durgi ishod sem njihove ubedljive pobede predstavljaće veliko iznenađenje.

Prognoza: Dinamo Zagreb to win and over 2.5

Kvota: 1.88

Kladionica: 22bet

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

Author Dusan