Jack Sock vs Miomir Kecmanović: Tipovi, savjeti i kvote – 24.03.2022.

Dusan
24 ožujka, 2022
391 Views
Jack Sock – Miomir Kecmanović

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Jack Sock

Jack Sock je igrač koji je u najboljim danima u karijeri bio član društva 10 najboljih igrača na planeti i igrač je sa zavidnom karijerom u kojoj je osvojio četiri ATP titule. Ipak, nakon ozljeda i operacije od prije tri godine njegova karijera je krenula silaznom putanjom.

U 2019-oj je zbog operacije igrao svega osam turnira krajem godine a naravno da je nakon toga povratak bio izuzetno težak. 2020-te je također igrao svega šest turnira a prethodne godine je napravio potpuni povratak i jasno je da je vraćanje forme bio težak zadatak.

Početkom prethodne godine nije igrao najbolje ali kako je vrijeme prolazilo dizao je nivo igre i za očekivati je da ga brzo vidimo ponovo u društvu 50 najboljih igrača svijeta.

Sock je igrač sa snažnim servisom i jednim od najsnažnijih forehanda na touru. Forehandom često napada iz returna te na drugi servis protivnika često stiče ogromnu prednost. Iako još uvijek nije na nivou igre od prije nekoliko godina Sock je u ovoj godini odigrao nekoliko solidnih mečeva te je trenutno na omjeru od 8-4. Ovdje je u kvalifikacijama bio odličan te je izbacio Vukića i Johnsona i zasluženo se našao u prvom kolu.

Igrač je kojem je hard omiljena podloga, Miami mu je jedan od najdražih mastersa a također je igrač koji obožava igrati doma i uvijek najbolje rezultate bilježi na američkom tlu.

Miomir Kecmanović

Sa druge strane Miomir Kecmanović je top 50 igrač ali je prethodna godina bila očajna za Miomira. Igrao je daleko ispod nivoa kojeg smo navikli od njega te nikako nije mogao da pronađe najbolju formu. Godinu je završio na omjeru 16-26 te je čak izgledalo da bi mogao ispasti iz društva 100 najboljih.

Ni sami početak ove godine ali nakon nekoliko solidnih turnira na zemlji prosto je eksplodirao prethodnog tjedna u Indian Wellsu. U Indian Wellsu je igrao najbolji tenis u protekle dvije sezone, došao je i do pobjede protiv top 10 igrača, Mattea Berrettinia a ispao je tek u četvrt finalu od Fritza.

Ovo će biti jedan interesantan dvoboj u kome ćemo gledati mnoštvo sjajnih razmjena sa osnovne linije. Jack Sock će biti igrač koji će sigurno sticati daleko veću prednost servisom dok ćemo na servis gemove Kecmanovića gledati duže razmjene i veliku borbu.

Prijedlog za tipovanje

Sock igra zaista odlično ove godine, imat će veliku prednost na servisu a Miomir je bio fantastičan u Indian Wellsu te će biti igrač kome će pripadati duže razmjene. Stoga očekujemo veliku borbu i meč koji bi mogao otići i u tri seta.

Naš tip za ovaj meč je više od 22.5 gemova što kladionica 22bet plaća odličom kvotom 1.85. Ovaj tip je pravi primjer value bet klađenja a s obzirom na tečaj odličan je i za sistemski tiket.

TIP: (22.5) više 22bet

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan