NBA igrači i predlozi za klađenje – A. Davis 21.05.2023.

Alex
20 svibnja, 2023
490 Views
nba poeni igraca Davis

U noći između subote i nedelje biće odigrana treće utakmica finala Zapadne konferencije NBA doigravanja između Los Angeles Lakersa i Denver Nuggetsa.

Nakon što su oba puta poraženi u Ball Areni, Jezeraši će u ovom meču vrebati prvu pobedu u seriji i to pred svojim navijačima.

A. Davis (Los Angeles Lakers), 24.5 points over, 1.8

Za razliku od prvog meča, u kojem su sve vreme jurili zaostatak, Los Angeles Lakersi su drugu utakmicu odigrali znatno bolje. Oni su bili bolji takmac u prve tri četvrtine i pokazali značajan taktički napredak u odnosu na uvodni dvoboj. No, razgoropadio se Jamal Murray i trasirao svojim Nuggetsima put ka drugoj pobedi u seriji.

LeBron James, Austin Reaves i Rui Hachimura su bili najefikasniji među Jezerašima. Da je Anthony Davis odigrao za nijansu bolje, pobedu bi možda odneli gosti. Obrva je meč završio sa 18 poena i 14 skokova, ali je pogodio samo 4 od svojih 15 pokušaja iz igre. Sa linije slobodnih bacanja je bio daleko bolji, ubacivši 9 od 11 penala.

Davis je u prvom meču bio najbolji među Lakersima. Postigao je 40 poena, uz šut iz igre 14/23, dok je svaki faul Nuggetsa pri šutu ili u bonusu surovo kažnjavao, 11/11. Iako je visoki igrač Jezeraša sklon oscilacijama ove sezone kada je produkcija poena u pitanju, on jednostavno mora biti na optimalnom nivou u trećem meču.

Ekipa iz “grada anđela” jednostavno mora da pobedi u meču broj tri. Ukoliko dozvoli break i Denver Nuggetsi povedu sa 3-0 biće jako teško nadokndati rezultatski deficit. Stoga glavni igrači moraju biti na visini zadatka, a Anthony Davis je jedan od njih. Verujemo da može biti u svom najboljem izdanju i nadamo se da će na svom kontu imati 25+ ubačenih poena.

Kladionica: 22bet

Kvota: 1.8

Tip: A. Davis, 24.5 points over

Sve margine i kvote su iz kladionice 22bet.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje “Sportske-kladionice” portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Alex

Ako bi morali da opišemo Acu u jednoj rečenici, to bi bilo - čovek koji ne zna za poraz. Jedan od najpotkovanijih košarkaških i teniskih poznavalaca u našoj ekipi, a takođe osoba koja piše odlične informativne članke. Slobodno vreme provodi u društvu prijatelja i svog omiljenog pića - espresso kafe.