NBA igrači i predlozi za klađenje – J.Brown 10.05.2023

Dusan
9 svibnja, 2023
802 Views
nba poeni igraca Brown

Dosta uzbuđenja, po brejk sa obje strane, produžetke, ali i kvalitetnu košarku, sve to do sada smo vidjeli u polufinalu NBA Istočne konferencije između Boston Celticsa i Philadelphia 76ersa.

Trenutni rezultat je 2-2 i utakmica broj pet mogla bi biti ključna u borbi za veliko finale Istoka.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice

J. Brown (Boston) 24.5 Over (1,86)

Boston je generalno igrao dobro tokom čitave polufinalne serije, tako da ne mogu biti baš zadovoljni trenutnim rezultatom.

U sve 4 dosadašnje utakmice, Boston je imao bolje procente iz igre od svog rivala, međutim izgubili su dvije  neizvjesne završnice uglavnom zbor nerezonskih šuteva ili zbog preuzimanja odgovornosti pojedinih sporednih igrača.

Sixersi su obavili odličan posao defanzivno na Tatumu, što se tiče Browna on kroz čitavu seriju ima odlične procente iz igre, ali utisak je da ne uzima dovoljno šuteva i da su ga poprilično neutralisali po tom pitanju.

Na konferenciji za medije posle drugog poraza i sam Brown je rekao da mora biti agresivniji i više zahtjevati loptu, što je u suštini tokom cijele serije falilo Bostonu, pogotovo u prethodnoj utakmici kada je zbog nedostatka povoljnih pozicija Smart uzeo dva ključna šuta.

U dosadašnjoj seriji redom je postizao 23, 25, 23 i 23 poena, dakle poprilično je konstantan i uvijek blizu granice, međutim treba istaći da ni u jednoj od ovih utakmica nije uzeo preko 17 šuteva iz igre, što je poprilično ne karakteristično za njega.

Još jedan podatak koji treba istaći jeste da Brown mnogo bolje brojke bilježi na domaćem terenu, recimo ove godine je na prosjeku od 26.6 poena po utakmici u čuvenom TD Gardenu.

Granica je u većem dijelu ove serije bila 23.5 međutim pred peti meč skočila je za poen prema gore i ako Brown na dva uzastopna duela nije prebacio prethodnu granicu, tako da je jasno da svi očekuju njegov veći poenterski doprinos u nastavku polufinalne serije.

Ako gledamo njegove brojke u toku ove sezone, ovo je onda zaista niska granica za igrača ovakvog kvaliteta, tako da je po nama jedino pitanje hoće li biti dovoljno agresivan.

H2H:

7.05.23. Philadelphia 76ers-Boston Celtics 116:115 – J. Brown (23 pts)

6.05.23. Philadelphia 76ers-Boston Celtics 102:114 – J. Brown (23 pts)

4.05.23. Boston Celtics-Philadelphia 76ers 121:87 – J. Brown (25 pts)

2.05.23. Boston Celtics-Philadelphia 76ers 115:119 – J. Brown (23 pts)

Kladionica: bet365

Kvota: 1.86

Tip: J. Brown 24.5 Over

100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan