Southampton vs. Liverpool: Tipovi, savjeti i kvote 17.05.2022.

Dusan
16 svibnja, 2022
626 Views
Southampton vs. Liverpool

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Southampton i Liverpool u utorak će se sastati na “St. Mary’s Stadiumu”, a početak utakmice 37. kola zakazan je za 20:45 sati.

Nakon što su u subotu osvojili drugi trofej ove sezone, momčad Jurgena Kloppa mora brzo preusmjeriti fokus na ligu, jer dva kola prije kraja još uvijek imaju priliku osvojiti naslov. Zato je pobjeda protiv popularnih “Svetaca” imperativ, a “Crveni” će u ovom susretu najvjerojatnije igrati bez dvojice najboljih igrača.

Southampton

Nogometaši Southamptona u posljednje vrijeme igraju vrlo loše. Osvojili su samo jedan bod u posljednje četiri utakmice, a doživjeli su tri poraza, uz gol-razliku 3:9 u navedenom razdoblju.

No ova loša forma neće napraviti štetu u većim razmjerima jer je momčad Ralpha Hasenhuttla već osigurala svoj opstanak, pa njemački strateg ima luksuz da bez pritiska može kombinirati postavu.

Uvjerljivo najbolji igrač ove momčadi u tekućoj natjecateljskoj godini je James Ward-Prowse, koji je zabio devet golova i pet asistencija, a najbolji je strijelac ekipe iako pokriva poziciju središnjeg veznog. Njegov utjecaj na igru ​​Southamptona je nemjerljiv. Ima sjajan pregled igre, fantastično izvodi sve prekide i slobodno se može reći da je alfa i omega.

Za uspješniju sezonu ovoj momčadi nedostajala je konstantnija učinkovitost napadača. Che Adams i Armando Broja kao glavni napadači zabili su ukupno 13 golova, što je skromno za premijerligaške standarde, pa ne bi bilo iznenađenje da uprava momčadi traži novog strijelca na ljetnoj tržnici.

Liverpool

Liverpool je ovog vikenda osvojio svoj drugi trofej. Nakon Liga kupa osvojen je i FA kup, opet protiv Chelseaja, opet nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca. Momčad Jurgena Kloppa tako je nastavila pohod na četverostruku krunu jer se još bori za trofej za najbolju ekipu Premier lige, a u dvoboju za najboljeg u Europi krajem svibnja čeka ih Real Madrid.

Liverpool ima četiri boda manje od Manchester Cityja, koji je već odigrao svoju utakmicu u 37. kolu i kiksao protiv West Hama (2:2), pa bi mogućim trijumfom, “Redsi” se približili na bod prije posljednjeg kola.

No, trener Jurgen Klopp neće moći računati na Mohameda Salaha i Virgila Van Dijka, koji su se ozlijeđeni u utakmici protiv Chelseaja, pa će tandem stopera vjerojatno biti Matip i Konate, dok će napadački trojac biti dio Manea – Jota – Diaz.

Očekivani sastavi

Southampton (4-4-2): McCarthy; Perraud, Salisu, Bednarek, Walker-Peters; Elyounoussi, Ward-Prowse, Romeu, Redmond; Adams, Broja

Liverpool (4-3-3): Alisson; Tsimikas, Matip, Konate, Alexander-Arnold; Jones, Keita, Milner; Mane, Jota, Diaz

Raniji susreti

U prvom dijelu sezone Liverpool je bio uvjerljiv protiv Saintsa na Anfieldu i slavio 4:0. Dvostruki strijelac u tom susretu bio je Diogo Jota, a po jedan su zabili Thiago i Van Dijk.

Prijedlog za tipovanje

U slučaju identičnog broja bodova na kraju sezone, prvak će biti momčad s boljom gol razlikom. S Manchester Cityjem na četiri boda prednosti, teško da će se to dogoditi.

Liverpool mora pobijediti u oba meča do kraja i nadati se kiksu Cityja u posljednjem kolu protiv Aston Ville. U tom slučaju “Crveni” će imati 92, a “Građani” 90 ili 91.

Stoga vjerujemo da Kloppovi nogometaši neće loviti uvjerljivu pobjedu, već da će prioritet biti osvajanje tri boda.

Stoga je naš prijedlog klađenja 2&0-3, što znači pobjedu gostiju s maksimalnim brojem golova tri. Kladionica MaxBet daje fantastičan tečaj za ovu igru, 2,6 i vjerujemo da ova vrsta ima određeni value.

Prijedlog za tipovanje: 2&0-3

Tečaj: 2.6

Kladionica: MaxBet

Ukoliko se odlučite registrovati u MaxBet sportskoj kladionici i položiti prvi depozit dobijate mogućnost da dobijete 200 RSD bez depozitnog bonusa, 200% matched bonusa na depozit u maksimalnom iznosu od 30,000 RSD, i dodatnih 200 besplatnih spinova na slot mašini Book of Secrets.

Maxbet Kladionica

4.9/5
  • Sjajan bonus dobrodošlice
  • Odlična sekcija za live klađenje
  • Mogućnost gledanja live stream-a
  • Odličan live casino i solidan izbor slot igara
  • Izgled sajta je pomalo zastareo
  • Ponuda sportova i kladioničarskih marketa bi morala biti bolja
10 dana Free Bet Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan