Tsitsipas vs Zverev: Tipovi, savjeti i kvote – 16.04.2022.

Dusan
16 travnja, 2022
342 Views
Stefanos Tsitsipas – Alexander Zverev

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Stefanos Tsitsipas je branitelj titule Mastersa u Monte Carlu i igrač sa odličnom sezonom na zemlji iza sebe. Sa druge strane Zverev je odigrao sjajno na ovom turniru a s obzirom da ćemo gledati meč dvojice top 5 igrača nema sumnje da nas očekuje spektakl dostojan polufinala jednog Mastersa.

Stefanos Tsitsipas

Stefanos Tsitsipas je 23-godišnjak koji je trenutno peti reket svijeta. Igrač je koji je već nekoliko godina u samom vrhu ATP ljestvice a s obzirom na godine očekivanja od njega su zaista ogromna.

Stefanos iza sebe ima najbolju sezonu na zemljanoj podlozi u karijeri. Osvojio je Monte Carlo i Lyon, igrao je finale French Opena i nakon toga se očekivao veliki iskorak u njegovoj karijeri. Ipak, na turnirima na hardu je igrao ispod svog nivoa, često je ispadao u ranoj fazi turnira te nije uspio da ugrozi trojicu najboljih igrača današnjice.

Ima solidan početak nove sezone u kojoj je na omjeru 20-7 a na zemlji je igrao svega tri meča i to na ovom turniru u kojim je došao do pobjeda nad Fogniniem, Djereom i Schwartzmanom.

Ipak, stekao se utisak da još uvijek ne pruža najbolje partije. Protiv Djerea je došao do pobjede nakon dva tijesna seta dok je sa Schwartzmanom igrao meč u tri seta u kome je čak gubio u trećem setu dva breaka razlike.

Aleksander Zverev

Sa druge strane Aleksander Zverev je igrač kome zemljana podloga sigurno nije omiljena ali daleko od toga da na njoj ne može igrati kvalitetno. Osvojio je Madrid na zemlji prethodne godine a u Monte Carlu je pobjedama nad Delbonisom, Carreno Bustom i Sinnerom zaista impresionirao.

Bio je izuzetno agresivan u svakom meču, nije pravio mnogo grešaka a i servis ga je služio sjajno. Sigurno se trenutno nalazi u boljoj formi no Tsitsipas a osim toga od tri posljednja međusobna okršaja slavio je u dva navrata.

Nema sumnje da će ovo biti jedan neizvjestan dvoboj u kome ćemo gledati veliku borbu za svaki gem. Obojica igrača će sigurno praviti ogromnu prednost servisom ali će duže razmjene i borba sa osnovne linije donijeti prevagu i pobjednika u ovom meču.

Prijedlog za tipovanje

Stefanosu sigurno nešto više leži zemljana podloga i na njoj ima 2-0 protiv Zvereva. Ipak, Alexander je slavio u dva od posljednja tri međusobna okršaja a osim toga se nalazi u boljoj formi od Stefanosa. Stoga smo mišljenja da nas očekuje jedan interesantan dvoboj u kome se vrlo lahko može desiti da pobjednika dobijemo tek nakon trećeg seta.

Naš tip za ovaj meč je više od 22.5 gemova što kladionica 22bet  plaća odličom kvotom 1.83. Ovaj tip je pravi primjer value bet klađenja a s obzirom na tečaj odličan je i za sistemski tiket.

TIP: (-22.5+) više

KLADIONICA: 22BET

22bet Kladionica

5/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan