Crvena zvezda vs. Partizan: Tipovi, savjeti i kvote 27.05.2022.

Dusan
27 svibnja, 2022
665 Views
Crvena Zvezda vs. Partizan

Crvena zvezda i Partizan će igrati po prvi put u finalu ABA lige još od 2013. godine, a pored trofeja pobjednik će izboriti mjesto i u Euroligi naredne sezone.

Uz potpuno besplatne tipove i autorske prognoze naših eksperta, portal sportske-kladionice.com nudi i razne korisne članke i savjete za klađenje. Iskreni smo u našim recenzijama kladionica te vam uz vrijednosne tipove nudimo i jedinstven uvid u svijet klađenja.

Crvena zvezda

Crvena zvezda je došla do ključnog dijela za njihovu sezonu. U posljednjoj deceniji, apsolutno jedini cilj kluba je osvajanje ABA lige. Na taj način, iz godinu u godinu igraju u Euroligi i pokušavaju da se plasiraju u četvrtfinale, iako su to uspjeli da učine samo jednom.

Dejan Radonjić je ove sezone oformio tim koji je sposoban da igra jednu od najboljih odbrana u Europi i takvim stilom igre su došli do prve pozicije u regularnoj sezoni zbog koje imaju prednost domaćeg terena kroz čitavo doigravanje ABA lige.

Nikola Kalinić je proglašen za MVP-a, dok je Branko Lazić najbolji defanzivni igrač u natjecanju, ali ovaj tim Crvene Zvezde ne zavisi od pojedinaca, nego od timskog kvaliteta.

Igrači poput Natea Woltersa, Austina Hollinsa, Luke Mitrovića, Ognjena Dobrića, Nikole Ivanovića i Dejana Davidovca mogu da ubace dvocifren broj poena i protivnik nikada ne može znati od kojeg igrača će mu prijetiti opasnost to veče. U polufinalu protiv Cedevita Olimpije, Crvena Zvezda je imala veliku podršku sa tribina i to će sigurno biti slučaj u finalu.

Partizan

Dok je Crvena Zvezda dominirala u ABA ligi u posljednjoj deceniji, Partizan je tom periodu konstantno pokušavao da se vrati u Euroligu, ali niti jednom im to nije pošlo za rukom. Postoje glasine da će oni dobiti wildcard za narednu sezonu bez obzira na rezultat finalne serije,  ali to svakako nije nešto u šta će se uzdati.

Šampion ABA lige će sigurno igrati u Euroligi naredne sezone i Partizan će se fokusirati na to da prvi put nakon 2013. godine osvoji ovo natjecanje. Na klupi sjedi Željko Obradović, najbolji europski trener svih vremena i to bi mogla biti velika prednost i garancija uspjeha.

Partizan ima igrače poput Kevina Puntera i Zacha LeDaya koji su protiv Budućnosti u polufinalu ABA lige pokazali šta sve mogu da učine, ali za pobijediti protiv Crvene Zvezde će morati da timski budu na mnogo većem nivou. Punter ili LeDay mogu da dobiju jednu utakmicu dobrom partijom za Partizan, ali za osvojiti trofej odbrana će morati da bude u prvom planu.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

H2H

Tri puta su ove sezone ovi timovi igrali međusobno i Crvena Zvezda vodi 2-1. Crveno-bijeli su ubjedljivo pobijedili dva puta, a posebno je važna bila pobjeda u finalu Kupa Srbije.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve igrače na raspolaganju za ovaj okršaj.

Prijedlog za klađenje

Datum i vrijeme odigravanja utakmice: 27.05.2022 20:00 CET
Tip: Crvena zvezda -3.5
Kvota: 1.78
Kladionica: MaxBet

Gledajući učinjeno tokom cijele sezone, Crvena zvezda je ukupno pokazala mnogo više od Partizana. Prednost domaćeg terena će igrati veliku ulogu u ovom finalu i sigurno se protivnički tim neće osjećati ugodno. Partizan pod pritiskom nije igrao dobro ove sezone, a pritisak će biti ogroman sa tribina u ovom finalu.

Ukoliko se odlučite registrovati u MaxBet sportskoj kladionici i položiti prvi depozit dobijate mogućnost da dobijete 200 RSD bez depozitnog bonusa, 200% matched bonusa na depozit u maksimalnom iznosu od 30,000 RSD, i dodatnih 200 besplatnih spinova na slot mašini Book of Secrets.

Maxbet Kladionica

4.9/5
  • Sjajan bonus dobrodošlice
  • Odlična sekcija za live klađenje
  • Mogućnost gledanja live stream-a
  • Odličan live casino i solidan izbor slot igara
  • Izgled sajta je pomalo zastareo
  • Ponuda sportova i kladioničarskih marketa bi morala biti bolja
10 dana Free Bet Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan