Iga Swiatek vs. Cori Gauff: Tipovi, savjeti i kvote 04.06.2022.

Dusan
4 lipnja, 2022
514 Views
Iga Swiatek vs. Cori Gauff

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Nakon 13 dana zanimljivog i uzbudljivog teniskog sadržaja, nadolazeći vikend uključuje borbe za trofej na ovogodišnjem Roland Garrosu. U subotu se igra žensko finale gdje se sastaju Iga Swiatek i Cori Gauff.

Bit će ovo okršaj talentiranih igračica koji nedvojbeno predstavljaju budućnost tenisa. Poljakinja je u strašnom nizu pobjeda, pa je glavno pitanje pred finale može li je 18-godišnja Amerikanka zaustaviti na putu do trofeja.

Iga Swiatek

Pobjednički niz Ige Swiatek traje nevjerojatna 34 meča. Posljednji put poražena je sredinom veljače na turniru u Dubaiju, a ove sezone nije izgubila ni od koga na šljaci.

Poljakinja je dosta lako savladala sve prepreke do finala, osim jedne. Kineskinja Qinwen Zheng jedina je osvojila set protiv Swiatek u četvrtom kolu. Iga je dominirala u četvrtfinalu i polufinalu. Prvo je Jessici Peguli dopustila samo pet gemova (6-3, 6-2), a onda je bila još uvjerljivija protiv Darije Kasatkine (6-2, 6-1).

Mnogi teniski analitičari uspoređuju Swiateka s legendarnom Belgijankom Justine Henin, koja je dominirala ženskim tenisom prije 15 godina. Ako pobijedi u subotu, osvojit će svoj drugi Roland Garros u posljednje tri godine.

Cori Gauff

Cori Gauff najmlađa je finalistica French Opena u posljednja dva desetljeća. Iako je nedavno napunila 18 godina, talentirana Amerikanka igra vrlo zrelo, ne pada pod pritiskom pa se potpuno zasluženo našla u borbi za trofej. Koliko je raznolika govori i činjenica da će sudjelovati i u finalu ženskih parova s ​​Jessicom Pegulom.

I Gauff je, kao i Swiatek, bila jednako impresivna na putu do finala. Štoviše, na ovogodišnjem Roland Garrosu nije izgubila niti jedan set. Cori se više mučila u prvih nekoliko kola nego u kasnijim fazama turnira. U četvrtfinalu je eliminirala Sloane Stephens (7-5, 6-2), a u polufinalu je “očistila” Martinu Trevisan (6-3, 6-1).

Mladoj tenisačici ovo će biti prvo finale, a najveći uspjeh do sada na Grand Slam turnirima je četvrtfinale na Roland Garrosu prošle sezone. Očito Gauff uživa u Parizu i glavna je dilema hoće li uspjeti napraviti iznenađenje i pobijediti favoriziranu suparnicu.

Prijedlog za tipovanje

Dve su se igračice do sada susrele dva puta, a Iga Swiatek je oba puta pobijedila. Njihov posljednji dvoboj bio je krajem ožujka u Miamiju, a Amerikanka je osvojila samo četiri gema. Konačni rezultat bio je 6-3, 6-1 za Poljakinju.

Swiatek je veliki favorit u ovom meču i vjerujemo da će opravdati taj status. Na Roland Garrosu je pokazala najbolji tenis ove godine, pa vjerujemo da će ovogodišnji French Open završiti na dominantan način.

Prijedlog za tipovanje: 19.5 under

Tečaj: 1.81

Kladionica: 22bet

Ukoliko još nemate račun kod 22bet kladionice, možete preuzeti jako dobar BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje našeg portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

Author Dusan