Malmo FF vs. Varberg: Tipovi, savjeti i kvote 09.07.2022.

Dusan
9 srpnja, 2022
362 Views
Malmo FF vs. Varberg

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Nakon šokantnog poraza u prošlom kolu, Malmo FF nastavlja borbu za naslov. U dvoboju protiv Varebega imat će veliku priliku vratiti se u pobjednički ritam, a s obzirom na njihove ambicije vjerujemo da će biti i više nego motivirani.

Malmo FF

Unatoč njihovoj trenutnoj poziciji, Malmo je glavni konkurent za osvajanje naslova. Nakon 13 utakmica imaju samo 21 bod, te su na petom mjestu na tabeli.

Zaostatak od četiri boda za Hackenom nije velik, ali Malmo će svakako morati pokazati reakciju.

Pokazali su u dosadašnjem dijelu prvenstva da su puno ugodnije utakmice na domaćem terenu. Na domaćem terenu osvojili su 13 od ukupno 21 boda, uz 10 postignutih i samo 4 primljena gola.

U prošlom kolu porazio ih je Sundsvall sa 2:1, a nedugo potom uspjeli su svladati Vikingur u prvom susretu kvalifikacija za Ligu prvaka.

U posljednje vrijeme igraju toplo-hladno, ali ako žele biti konkurentni u borbi za naslov morat će broj neuspjeha svesti na minimum.

Varberg

Gostujuća ekipa puno je bliža borbi za opstanak nego borbi za Konferencijsku ligu. Trenutno imaju 14 bodova, odnosno 5 bodova više od prve momčadi u opasnoj zoni.

Ono što ih do sada izdvaja je igra u obrani. U 12 susreta primili su 19 golova i to im je treći najlošiji učinak u ligi. Moramo napomenuti da su u gostima primili čak 13 golova, što je velika brojka ako se uzme u obzir činjenica da su u gostima odigrali samo 6 utakmica.

U zadnje vrijeme su u mješovitoj formi. U dosadašnjih 5 utakmica došli su do 7 bodova, a u tih 5 utakmica postignuto je ukupno 17 golova. Inače, vratar Varberga je u tom razdoblju čak 10 puta vadio loptu iz svoje mreže.

H2H

24.10.21 ALL Varberg – Malmo FF 1:1

09.05.21 ALL Malmo FF – Varberg 3:2

29.11.20 ALL Varberg – Malmo FF 3:2

21.06.20 ALL Malmo FF – Varberg 2:2

Povrede i izostanci

Malmo FF: Nalic.

Varberg: Nema izostanaka.

Malmo FF vs. Varberg  Prijedlozi za klađenje

Pobjeda protiv Vikingura uspjela je vratiti poljuljano samopouzdanje igračima domaće momčadi. Ipak, fokus je na osvajanju naslova, a Malmo za sada ne radi dobar posao.

Do sada su doživjeli previše neuspjeha i to moraju promijeniti ako se žele približiti lideru prvenstva.

U goste im ide momčad jedne od najlošijih obrambenih kvaliteta u ligi, a bit će šteta ako igrači Malmoa to ne iskoriste.

Malmo je trenutno puno bolja momčad iako prolazi kroz malu krizu, a očekujemo da će se ta razlika u kvaliteti vidjeti i na terenu.

09.07.2022 15:00

Prijedlog za klađenje: BET BUILDER

Over 0 Goals in the 1st Half for Both Teams Combined

Under 4 Goals in the 1st Half for Both Teams Combined

Over 0 Goals in the 2nd Half for Both Teams Combined

Under 5 Goals in the 2nd Half for Both Teams Combined

Tečaj: 1.75

Kladionica: bet365

Trenutno sportska kladionica bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

 

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan