Partizan vs. Crvena zvezda: Tipovi, savjeti i kvote 01.06.2022.

Dusan
31 svibnja, 2022
1376 Views
košarka tipovi

Crvena zvezda je pobijedila u prve dvije finalne utakmice i tako odbranila svoj domaći teren, a sada će Partizan morati da učini to isto kako bi se izborio za odlučujući peti meč.

Uz potpuno besplatne tipove i autorske prognoze naših eksperta, portal sportske-kladionice.com nudi i razne korisne članke i savjete za klađenje. Iskreni smo u našim recenzijama kladionica te vam uz vrijednosne tipove nudimo i jedinstven uvid u svijet klađenja.

Partizan

Sezona Partizana je jednu stepenicu daleko od toga da bude završena. Prošlog ljeta kada se u klub vratio Željko Obradović, svi su očekivali da crno-bijeli ponovo budu najbolji klub u ABA ligi, ali to se nije desilo.

Partizan je u Eurocupu šokantno eliminiran u osmini finala od Bursaspora, a ni u ABA ligi neće osvojiti titulu osim ako ne naprave čudo i u naredna tri meča tri puta pobijede Crvenu Zvezdu. Ambicija Partizana je bila povratak u Euroligu naredne sezone, ali to se sada može desiti samo ukoliko dobiju wildcard što je malo vjerovatno.

Partizan je uložio mnogo novca da potpiše igrače poput Kevina Puntera, Zacha LeDaya, Rodionsa Kurucsa, Alekse Avramovića i Mathiasa Lessorta, međutim čini se da se ta ulaganja neće isplatiti.

Ovaj tim najveće probleme kroz sezonu ima sa organizacijom igre pošto osim mladog Yama Madara nemaju niti jednog pravog razigravača. To se odrazilo na rezultate koji su ispod očekivanja. Takođe, ni odbrana nije na nivou potrebnom da se osvoje trofeji.

Crvena zvezda

Za razliku od nekih prethodnih sezona, Crvena zvezda nije potpisivala skupe strance ovaj put. Najveće pojačanje je bio dolazak Nikole Kalinića koji je prethodnih godina bio jedan od najboljih krilnih igrača Eurolige.

On je to u potpunosti opravdao tako što je bio MVP regularne sezone ABA lige. Odličan posao je napravljen dovođenjem Nikole Ivanovića i Luke Mitrovića iz Budućnosti. Strani igrači Nate Wolters, Austin Hollins i Aaron White nisu bili glavni poenteri nego su više odrađivali uloge koje im je dao trener Dejan Radonjić i to su činili na najbolji mogući način.

U prvom mandatu trenera Radonjića na klupi Crvene zvezde, trademark tima je bila odlična odbrana i to je bio slučaj i ovaj put. U Euroligi, ovaj tim je pružio neke impresivne defanzivne utakmice, međutim nisu uspjeli da se plasiraju u četvrtfinale.

Godinama unazad, najbitnija stvar za Crvenu zvezdu je da osvoje ABA ligu i na to su se fokusirali i sada pošto ih samo jedna pobjeda dijeli od nove titule u ovom natjecanju.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

H2H

Ukupno su pet puta ovi klubovi igrali međusobno u ovoj sezoni, a Crvena zvezda vodi 4-1 u H2H-u.  U regularnom dijelu ABA lige je bilo 1-1, dok je trenutačno 2-0 u ovoj finalnoj seriji koja se igra na tri dobijena meča. Partizan i Crvena zvezda su igrali takođe u finalu Kupa Srbije kada su crveno-bijeli pobijedili dominantno 85:68.

Očekivani sastavi

Svi igrači su na raspolaganju obojici trenera, iako Rodions Kurucs i Nemanja Dangubić odavno nemaju ulogu u Partizanu jer ih trener Željko Obradović ne koristi.

Prijedlog za klađenje

Datum i vrijeme: 01.06.2022 20:30 CET
Tip: Partizan -2.5
Kvota: 1.75
Kladionica: MozzartBet

Podrška sa tribina je veoma važna stvar u ovoj seriji i gostujućim igračima nije nimalo lagano da se skoncetrišu samo na utakmicu. Sada će Partizan biti domaćin i sigurno će učiniti sve što da započetak izbjegnu to da budu počišćeni sa 3-0 u ovoj seriji.

Trenutno sportska kladionica mozzartbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gdje svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 30000 RSD u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Mozzart Bet Kladionica

4.8/5
  • Stranica prilagođena korisnicima
  • Solidna pokrivenost sportova i marketa
  • Dostupan i online casino
  • Legalna i licencirana kompanija
  • Mobilna aplikacija za Android i iOS korisnike
  • Niže kvote nego evropska konkurencija
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • Mali broj depozitnih metoda
Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan