Švicarska vs. Portugal : Tipovi, savjeti i kvote – 12.06.2022.

Dusan
12 lipnja, 2022
662 Views
Švicarska vs. Portugal

 Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Reprezentacija Portugala je na tri odigrana meča do sada istakla najozbiljniju kandidaturu za plasman u narednu fazu takmičenja, i Portugalci bi veliki korak napred ka ostvarenju tog cilja mogli napraviti na gostovanju protiv Švicarske.

Švicarska

Malo ko je verovao da će Švicarska nakon tri odigrana meča imati nula osvojenih bodova, ali se i to desilo. Sve je počelo porazom od Češke sa 2:1, i evidentno je da se Švicarci nisu mogli oporaviti od tog neuspeha, što je odmah pokazao ubedljiv poraz od Portugal-a rezultatom 4:0.

Nakon dva uzastopna gostovanja, na red je došao meč na domaćem terenu protiv Španjolske, ali su Švicarci i na tom meču protivniku dozvolili da veoma rano preuzme inicijativu, a samo jedan upućen šut ka golu Španjolske dovoljno pokazuje kako su igrači domaćeg tima izgledali na terenu.

Obzirom na trenutno stanje na tabeli, Švicarci su ostali bez šansi za osvajanje prvog mesta, ali smo uvereni da neće dopustiti da takmičenje u grupnoj fazi završe bez ijednog osvojenog boda ili pobede, tako da očekujemo da će u duelu sa Portugalom konačno pružiti malo ozbiljniji otpor.

Portugal

Sedam postignutih i samo jedan primljen gol su bili dovoljni da reprezentacija Portugal-a nakon tri odigrana meča bude na liderskoj poziciji na tabeli, i Portugalci se nalaze na dobrom putu da obezbede plasman u narednu fazu takmičenja.

Nakon remija protiv Španjolske 1:1, na domaćem terenu su ubedljivo savladali reprezentaciju Švicarske rezultatom 4:0, i na tom meču smo mogli videti koliki uticaj na igru svog tima ima Cristiano Ronaldo.

Pre tri dana je u Lisabon-u gostovala reprezentacija Češke, i igračima domaćeg tima je bilo dovoljno svega pet minuta u prvom poluvremenu da „slome“ otpor protivnika, pa su tako Portugalci došli do nove pobede, ovog puta rezultatom 2:0.

Eventualni trijumf u narednom meču bi iz značajno približio plasmanu u narednu fazu takmičenja, tako da ne sumnjamo da će Portugalci ponovo vršiti konstantan pritisak ka golu protivnika od samog početka utakmice.

H2H

05.06.22 UNL Portugal – Switzerland 4:0

05.06.19 UNL Portugal – Switzerland 3:1

10.10.17 WC Portugal – Switzerland 2:0

06.09.16 WC Switzerland – Portugal 2:0

Povrede i izostanci

Švicarska: Nema izostanaka.

Portugal: Ruben Dias.

Očekivani sastavi

Švicarska (4-2-3-1): Yann Sommer – Silvan Widmer, Nico Elvedi, Manuel Akanji, Ricardo Rodriguez – Granit Xhaka, Remo Freuler – Steven Zuber, Xherdan Shaqiri, Renato Steffen – Breel Embolo.

Portugal (4-3-3): Diogo Costa – Joao Cancelo, Pepe, Domingos Duarte, Raphael Guerreiro – Bruno Fernandes, Ruben Neves, Danilo Pereira – Bernardo Silva, Cristiano Ronaldo i Rafael Leao.

Švicarska vs. Portugal Prognoza i Tip

U nedelju nas očekuje duel prvoplasirane i poslednjeplasirane ekipe u grupi, pri čemu su Švicarci već sada bez praktično ikakvih šansi za plasman u narednu fazu takmičenja.

U prvom meču odigranom u Lisabonu su Švicarci odigrali neprepoznatljivo loše, što su igrači domaćeg tima umeli da iskoriste na pravi način. Švicarci su mnogo nezgodniji kod kuće, ali tu prednost domaćeg terena nisu uspeli da materijalizuju u duelu protiv Španjolske, tako da očekujemo da će u meču sa Portugalom odigrati dovoljno kvalitetno i da će prekinuti seriju poraza.

Portugalci žele da duel sa Španjolskom dočekaju na liderskoj poziciji na tabeli ( najverovatnije će međusobni duel Portugal-a i Španjolske odlučiti koja od ove dve reprezentacije će se plasirati u narednu fazu takmičenja ), tako da je za njih pobeda protiv Švicarske apsolutni imperativ, a podatak da će veteran Ronaldo biti u startnoj postavi dovoljno govori sa kolikom ozbiljnošću će gostujuća ekipa pristupiti meču protiv neugodnih Švicaraca.

12.06.2022 20:45

TIP: Bet Builder

Over 0 goals in 2nd Half for Both Teams Combined

Under 3 goals in the match for Portugal

Over 1 corners in the 1st Half for Both Teams Combined

Over 1 corners in the 2nd half for Both Teams Combined

Kvota: 1.72

Kladionica: bet365

Trenutno sportska kladionica bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

 

Author Dusan