Tiket dana – nedjelja, 06.03.2022.

Dusan
6 ožujka, 2022
638 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri fudbalske I jednu košarkašku utakmicu, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Evo naših predloga za Tiket Dana za nedjelju 06.03.2022. godine

17:05 NK Istra 1961 – Hajduk Split, Croatia 1

Hajduk je odigrao dva meča manje u odnosu na prvoplasirani Osijek, i zahvaljujući porazu u prošlom kolu od Rijeke, ima čak šest bodova manje od Osijeka. Ukoliko žele da ostanu konkurentni u borbi za titulu, fudbaleri Hajduka u sutrašnjem meču moraju savladati ekipu Istre.

Istra je na pretposlednjem mestu na tabeli, sa dvanaest bodova više od poslednjeplasiranog Dragovoljca, tako da je prilično sigurna u borbi za opstanak. Hajduk je kvalitetnija ekipa, i očekujemo da pokažu reakciju nakon teškog poraza od Rijeke.

Hajduk Split ML ( 1.48 )

18:00 Juventus – Spezia, Italy Serie A

Juvetus želi da obezbedi učešće u Ligi Šampiona naredne sezone, i za sada je na dobrom putu da ostvari taj cilj. Ali, u ovom trenutku ima samo tri boda više od petoplasirane Atalante, koja je odigrala jedan meč manje, tako da je pobeda protiv Spezia-e apsolutni imperativ.

Spezia je ove sezone ostvarila veoma skroman učinak, i nalazi se na šesnaestom mestu na tabeli, sa samo četiri boda više u odnosu na prvu ekipu „ispod crte“. Spezia je u veoma lošoj formi, i pretrpela je tri uzastopna poraza, dok je Juvenuts na poslednjih pet mečeva upisao samo dve pobede.

Juventus je u prvom ovosezonskom meču slavio rezultatom 3:2, dok danas očekujemo sasvim drugačiju utakmicu. Juventus je defanzivno orjentisana ekipa, tako da smatramo da će Spezia jako teško postići gol na sutrašnjem meču. Domaći tim je mnogo kvlitetniji, i očekujemo da će stići do nove pobede.

Juventus to win and under 5.5 goals ( 1.45 )

18:30 Partizan – Crvena Zvezda, ABA League Basketball

Veoma uzbudljiv meč nas očekuje sutra u ABA Ligi, gde će Partizan ugostiti najvećeg rivala – Crvenu Zvezdu. Iako je pred početak sezone Partizan bio glavni favorit za osvajanje ovog takmičenja, ostvareni rezultati su pokazali da Partizan još uvek nema dovoljno kvalitetan tim za ostvarivanje tog cilja.

S druge strane, Crvena Zvezda u svom timu ima mnogo iskusnih igrača koji su se godinama takmičili u Euroleague, a njihov poslednji međusobni duel je pokazao da je Crvena Zvezda u ovom trenutku ipak mnogo kvalitetnija. Partizan će imati podršku preko 7000 navijača, ali ipak verujemo da će ipak jako teško uspeti da savlada najvećeg rivala, koji se trenutno nalazi u sjajnoj formi.

Crvena Zvezda + 6.5 AH ( 1.30 )

21:00 Real Betis – Atletico Madrid, Spain Primera

Betis ove sezone igra zaista fenomenalno, što potvrđuju uspesi u Ligi Evrope i plasman u finale Kupa Kralja. Takođe, Betis za sada drži treće mesto na tabeli koje vodi u Ligu Šampioa naredne sezone, ali ih sutra očekuje veoma težak meč, obzirom da je i Atletico ekipa koja ima ambicije da se naredne sezone nađe u društvu najboljih.

Atletico je poznat kao ekipa koja veoma često ume da odigra izuzetno tvrdo, i to naročito u duelima sa jednako kvalitetnim protivnicima. Obzirom da su fudbaleri Betisa umorni od napornog ritma mečeva, očekujemo da će sutrašnji duel proteći u mirnijem tempu, i da će obe ekipe igrati mnogo opreznije, najviše iz razloga jer je ulog veliki.

Under 3.5 ( 1.37 )

UKUPNI KOEFICIJENT: 3.82

KLADIONICA: 22bet

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNIM MAKSIMALNIM KOEFICIJENTOM 4.86 , ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI SKORO 5 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

 

Author Dusan