West Ham vs Eintracht: Tipovi, savjeti i kvote – 28.04.2022.

Dusan
28 travnja, 2022
480 Views
West Ham vs Eintracht

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

West Ham United i Eintracht Frankfurt žele da obezbede plasman u Ligu Šampiona naredne sezone, a obzirom da trenutnu situaciju, jedini način za to će biti osvajanje trofeja Lige Evrope, što nam garantuje da će sutrašnji meč biti više nego zanimljiv.

West Ham United

Ekipa iz Londona je po svemu sudeći pažnju usmerila na takmičenje u Ligi Evrope, obzirom da je za West Ham United trofej Lige Evrope jedini način za direktan plasman u Ligu Šampiona.

Možemo slobodno reći da je West Ham takmičenje u grupnoj fazi završio na dominantan način, sa trinaest osvojenih bodova na šest odigranih utakmica, a moramo pomenuti i podatak da su na tim mečevima postigli jedanaest i primili samo tri gola.

U osmini finala su imali najtežeg mogućeg protivnika ( Sevilla-u ), ali nakon velike borbe ( pobedonosi gol je postigao Yarmolenko u 112. minutu revanš meča ) uspeli da eliminišu ekipu iz Španije, a onda ih je u narednoj fazi takmičenja sačekao Lyon.

West Ham „se izvukao“ u prvom meču, a onda su u revanšu pokazali zašto su veoma ozbiljni kandidati za osvajanje trofeja. U Francuskoj su za svega deset minuta uspeli da postignu tri gola, tako da fudbaleri domaćeg tima nisu imali nikakvih šansi.

Tri meča ih dele od velikog uspeha, i nema sumnje da će fudbaleri West Ham-a biti maksimalno koncentrisani i fokusirani da na sutrašnjem meču steknu dovoljnu prednost pred revanš meč.

Eintracht Frankfurt

Ekipa Eintracht-a je pre dve nedelje priredila neverovatnu senzaciju – a to je eliminacija Barcelona-e i to na gostujućem terenu.

Barcelona je na tom meču bila zaista veliki favorit uz prednost domaćeg terena, ali je borbena ekipa Eintracht-a uspela da dođe do prednosti od čak tri gola, tako da dva gola domaćeg tima u samom finišu meča nisu bila dovoljna da se spreči veliko iznenađenje.

Gostujući tim je u domaćem šampionatu je odavno izgubio svaku šansu da dođe do četvrtog mesta na tabeli i plasmana u Ligu Šampiona naredne sezone, tako da im je ovo jedina šansa za ostvarivanje željenog cilja.

U eliminacionim mečevima protiv Betis-a i Barcelona-e smo mogli videti zaista odlične defanzivne mogućnosti ekipe Eintracht-a, tako da nećemo biti iznenađeni ukoliko sutra budu uspeli da sačuvaju svoj gol.

Takođe smo mogli videti da su igrači Eitracht-a izuzetno opasni u kontranapadima, tako da će defanzivci domaćeg tima imati više nego težak zadatak na sutrašnjem meču. Ipak, imajući u vidu koliko je ekipi Eintracht-a ovaj meč važan, verujemo da će odigrati dosta strpljivije nego u duelu sa Barcelona-om, i da će čekati grešku protivnika.

H2H

Ovo će biti prvi zvanični duel ovih timova.

Povrede i izostanci

West Ham United: Diop, Ogbonna i Zouma.

Eintracht Frankfurt: Jakic, N’Dicka i Ramaj. Ilsanker i Lenz su neizvesni za nastup na sutrašnjem meču.

West Ham United – Eintracht Frankfurt Prognoza

Kao što smo već rekli, oba tima žele plasman u Ligu Šampiona naredne sezone, tako da je sutrašnji meč od ogromne važnosti za obe ekipe. Iz tog razloga očekujemo da će West Ham United i Eintracht odigrati opreznije, i veoma lako se može desiti da će jedan gol na sutrašnjem meču odlučiti pitanje pobednika. Kako je važnost meča velika, očekujemo grublju igru i veći broj prekida, tako da smo se ovog puta odlučili za Bet Builder opciju, koja sadrži sve elemente naše opklade.

Prognoza: Bet Builder

Under 5 goals in the Match for Both Teams Combined

Over 0 Goals in the 2nd Half for Both Teams Combined

Over 18.5 Free Kicks in the Match for Both Teams Combined

 Kvota: 1.70

Kladionica: bet365

Trenutno sportska kladionica bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan